Vitlöksdipsmör till skaldjur
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Vitlök

2.0 

klyftor

Salt och svartpeppar

 

 

Citron

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vitlöksdipsmör till skaldjur

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 629

Kcal / portion: 95

GBR (GI) / port: 0

Recept: 380 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 68%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 15 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitlök 2.0 klyftor 4%

Salt och svartpeppar 0%

Citron 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning

Se film, klicka på "Natasha" under bilden. I filmen visas också hur hon kokar krabba.
  1. Smält smör i kastrull. 
  2. Skala och pressa ner vitlök i kastrullen. Låt sjuda på svag värme cirka 5 minuter.
  3. Smaka av med salt, peppar och citronjuice. 

Kockens kommentar

Såsen kan också fungera till att pensla skaldjur som grillas. I filmen tillagas ben från snökrabba, en jättekrabba snarlik kungskrabba Läs mer > Om krabbor. 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem