229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sauce crémeuse au beurre et au citron, krämig citronsås
Vi klassar denna sås som en vit gräddsås tillhörande vita såser, trots att de...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
360 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce bâtarde/Sauce au beurre, falsk hollandaisesås
Batarde = bastard, oäkting. Det är en ljus buljongsås med karaktär av en sm...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
215 Kcal / 100g
253 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smörsås med fiskrom
Denna sås passar till fisk. Forellrom har starkare fisksmak än löjrom. Annan ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
393 Kcal / 100g
431 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Äggvitemajonnäs
Ett bra sätt att ta tillvara överbliven äggvita. Används som smörgåspålägg...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
551 Kcal / 100g
410 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kronärtskocksröra till smörgås
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
194 Kcal / 100g
192 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Cocktailsås, amerikansk skaldjurssås
En kryddstark sås passande till kött och skaldjur, eller som dipsås.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
71 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sauce bordelaise, mörk stekskysås med bordeaxvin och oxmärg
Sauce bordelaise är en mörk stekskysås med bordeauxvin som monteras med smö...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
188 Kcal / 100g
213 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Chivry, vitvinssås med dragon
Sauce Chivry är en klassisk fransk veloutésås (ljus grundsås) smaksatt med ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
181 Kcal / 100g
188 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hjemmelaget sandefjordsmør, hemlagad sandefjordssås till fisk
Sandefjord är namn på stad och kommun i Sydnorge. Orten är känt för att det...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
519 Kcal / 100g
317 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad havskräftbuljong, kräftfond
Andelen skal och rester på en kräfta är 50-60%. Resten är kött och rom. Läs...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
43 Kcal / 100g
150 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)