58 recept med Vilt

  • Marinerad björnytterfilé

    Marinerad björnytterfilé

    I den mån man kan hitta björnkött i någon specialistbutik, så är det ett väld...

    Tid: 3 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    127 Kcal / 100g

    358 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Vildsvinsgryta

    Vildsvinsgryta

    Hälsa: Vildsvin liksom annan fläskkött kan innehålla trikiner som kan ge en m...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    130 Kcal / 100g

    896 Kcal / portion

    GBR (GI) 21 / portion

  • Hjortrostbiff med rotsaker i apelsin och senapsvinaigrette

    Hjortrostbiff med rotsaker i apelsin och senapsvinaigrette

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    131 Kcal / 100g

    598 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri

    Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri

    Finns inte färsk karljohan går det bra med 25 gram torkad till 4 portioner.

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    681 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Älggulasch, älgragu

    Älggulasch, älgragu

    Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djurets...

    Tid: 55 min , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    777 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Vildsvinsstek

    Vildsvinsstek

    Hälsa: Vildsvin liksom annan fläskkött kan innehålla trikiner som kan ge en m...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    787 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Vild Rydberg med enbärssenap

    Vild Rydberg med enbärssenap

    Detta är en vild variant av den klassiska Biff Rydberg, som tillagas av oxfil...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    133 Kcal / 100g

    543 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bräserad älgstek på klassiskt vis

    Bräserad älgstek på klassiskt vis

    Bästa köttval är från älgkalv som är mört och saftigt, därnäst älgko. Kött ...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    134 Kcal / 100g

    711 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Tjälknöl (tjälknul) grundrecept

    Tjälknöl (tjälknul) grundrecept

    Tjälknöl är fryst stek som ugnslagas otinat i låg ugnsvärme och på klassiskt ...

    Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    134 Kcal / 100g

    510 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap

    Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap

    Souvas betyder på samiska "liten rök" och är saltat, lättrökt renkött...

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Karin Ihre

    135 Kcal / 100g

    693 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem