58 recept med Vilt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Marinerad björnytterfilé
I den mån man kan hitta björnkött i någon specialistbutik, så är det ett väld...
Tid: 3 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
127 Kcal / 100g
358 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vildsvinsgryta
Hälsa: Vildsvin liksom annan fläskkött kan innehålla trikiner som kan ge en m...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
896 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion
-
Hjortrostbiff med rotsaker i apelsin och senapsvinaigrette
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
131 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri
Finns inte färsk karljohan går det bra med 25 gram torkad till 4 portioner.
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
681 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Älggulasch, älgragu
Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djurets...
Tid: 55 min , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
777 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Vildsvinsstek
Hälsa: Vildsvin liksom annan fläskkött kan innehålla trikiner som kan ge en m...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
787 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Vild Rydberg med enbärssenap
Detta är en vild variant av den klassiska Biff Rydberg, som tillagas av oxfil...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
543 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bräserad älgstek på klassiskt vis
Bästa köttval är från älgkalv som är mört och saftigt, därnäst älgko. Kött ...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
134 Kcal / 100g
711 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Tjälknöl (tjälknul) grundrecept
Tjälknöl är fryst stek som ugnslagas otinat i låg ugnsvärme och på klassiskt ...
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
134 Kcal / 100g
510 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap
Souvas betyder på samiska "liten rök" och är saltat, lättrökt renkött...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Karin Ihre
135 Kcal / 100g
693 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion