
Renskavslasagne med fetaost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 557

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2227 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 6%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim 15 min )
- Finstrimla renskav. Skala och finhacka lök och vitlök. Grovhacka svamp och tomater.
- Hetta upp olja i en kastrull. Lägg i skav, lök och vitlök. Fräs i cirka 2 minuter. Rör om.
- Tillsätt svamp och fräs i 2 minuter till. Tillsätt tomathacket. Salta och peppra. Låt småkoka under lock i cirka 15 minuter.
- Sätt ugnen på 175°C.
- Täck botten på en ugnssäker form med renskavsblandningen. Täck över med lasagneplattor. Häll på lite renskav igen och smula ner fetaost. Upprepa tills skaven tagit slut. Toppen skall bestå av skavröra.
- Sätt in i ugnen i cirka 35 minuter.