Renskavslasagne med fetaost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om skav >

 

 

Om pastaplattor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Renskavslasagne med fetaost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 557

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2227 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 440 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om skav > Äts ej

Om pastaplattor > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim 15 min )

  1. Finstrimla renskav. Skala och finhacka lök och vitlök. Grovhacka svamp och tomater.
  2. Hetta upp olja i en kastrull. Lägg i skav, lök och vitlök. Fräs i cirka 2 minuter. Rör om.
  3. Tillsätt svamp och fräs i 2 minuter till. Tillsätt tomathacket. Salta och peppra. Låt småkoka under lock i cirka 15 minuter.
  4. Sätt ugnen på 175°C.
  5. Täck botten på en ugnssäker form med renskavsblandningen. Täck över med lasagneplattor. Häll på lite renskav igen och smula ner fetaost. Upprepa tills skaven tagit slut. Toppen skall bestå av skavröra.
  6. Sätt in i ugnen i cirka 35 minuter.

Passar till

Hemlagad färsk pasta

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem