Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 366

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2928 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 3%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Tärna köttet i 2x2cm kuber. Och bryn det i en stekpanna med lite smör. Lägg köttet i en gryta. Salt och peppra.
- Bryn löken och lägg den i grytan.Skölj ur stekpannan, och häll skyn i grytan.
- Späd grytan med vattnet, och lägg i buljongtärning i grytan med enbär och gelén.
- Koka tills köttet är nästan mört. Tiden varierar pga köttets kvalitet.
- Tärna kålrot och morot och bryn dom i lite smör. Och lägg det i grytan. Låt puttra en stund till.
- Stek kantarellerna knapriga i lite smör och salta och peppra dom och lägg sedan dom i grytan.
- Red ev grytan. Smaka av och salta och peppra efterhand. Häll på 1 dl grädde om så önskas.