Vilda Grytan
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Salt och svartpeppar

 

 

Grädde

1.0 

dl

Potatis kokt

1.0 

kilo

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Vilda Grytan

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 366

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2928 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 423 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och svartpeppar 0%

Grädde 1.0 dl 12%

Potatis kokt 1.0 kilo 28%

...

Skapat av
Frugan

Tillagning

  1. Tärna köttet i 2x2cm kuber. Och bryn det i en stekpanna med lite smör. Lägg köttet i en gryta. Salt och peppra.
  2. Bryn löken och lägg den i grytan.Skölj ur stekpannan, och häll skyn i grytan.
  3. Späd grytan med vattnet, och lägg i buljongtärning i grytan med enbär och gelén.
  4. Koka tills köttet är nästan mört. Tiden varierar pga köttets kvalitet.
  5. Tärna kålrot och morot och bryn dom i lite smör. Och lägg det i grytan. Låt puttra en stund till.
  6. Stek kantarellerna knapriga i lite smör och salta och peppra dom och lägg sedan dom i grytan.
  7. Red ev grytan. Smaka av och salta och peppra efterhand. Häll på 1 dl grädde om så önskas.

Kockens kommentar

Serveras med kokt potatis. Kommentera gärna om ni har något ni undrar! :)

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem