179 recept med Nöt, oxkött

  • Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Slottstek var förr klassisk finmat på söndagar. För elegantare sås, smaksätt ...

    Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    119 Kcal / 100g

    679 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Yakiniku, marinerad pannstekt entrecote

    Yakiniku, marinerad pannstekt entrecote

    Yakiniku är en japansk rätt av marinerat kött, med ursprung från Korea där rä...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    143 Kcal / 100g

    613 Kcal / portion

    GBR (GI) 19 / portion

  • Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne

    Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne

    Portionsmängden är väl tilltagen för att gäster föredrar olika tillbehör. D...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    206 Kcal / 100g

    2175 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Flamberad pepparbiff

    Flamberad pepparbiff

    Att elda köttet vid matbordet är proffsigt, förutsatt att det börjar brinna o...

    Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    148 Kcal / 100g

    609 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Halstrad lövbiff, minutbiff

    Halstrad lövbiff, minutbiff

    Lövbiff är lyxig snabbmat som lätt kan varieras. I stället för pepparrot och ...

    Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    135 Kcal / 100g

    448 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Wokad ingefärsbiff med basilika

    Wokad ingefärsbiff med basilika

    Tid: 30 min (+ 35 min) , Svarighet: Medel, Kock:

    156 Kcal / 100g

    659 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Ugnsgrillad flankstek

    Ugnsgrillad flankstek

    Flankstek är en av de ingående musklerna i kållappen (oxens magpa...

    Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    97 Kcal / 100g

    515 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Pytt i panna

    Pytt i panna

    I praktiken kan man ta vilket kött som helst från oxe, kalv, lamm, fläsk, kor...

    Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    136 Kcal / 100g

    476 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Citron- och rosmaringlaserad hanger tender (njurtapp) med rostad majssalsa

    Citron- och rosmaringlaserad hanger tender (njurtapp) med rostad majssalsa

    Hanger tender (sv. njurtapp, eng. hanger = galge) är en för svenskar ganska o...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    152 Kcal / 100g

    630 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Rökgrillad New York Strip Steak, 4 cm grillad biff

    Rökgrillad New York Strip Steak, 4 cm grillad biff

    New York Strip Steak är biff av hög kvalitet med en del av fettkappan kvar, s...

    Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    261 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem