179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Slottstek var förr klassisk finmat på söndagar. För elegantare sås, smaksätt ...
Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
119 Kcal / 100g
679 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Yakiniku, marinerad pannstekt entrecote
Yakiniku är en japansk rätt av marinerat kött, med ursprung från Korea där rä...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:
143 Kcal / 100g
613 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne
Portionsmängden är väl tilltagen för att gäster föredrar olika tillbehör. D...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
206 Kcal / 100g
2175 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Flamberad pepparbiff
Att elda köttet vid matbordet är proffsigt, förutsatt att det börjar brinna o...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
148 Kcal / 100g
609 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Halstrad lövbiff, minutbiff
Lövbiff är lyxig snabbmat som lätt kan varieras. I stället för pepparrot och ...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
135 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Wokad ingefärsbiff med basilika
Tid: 30 min (+ 35 min) , Svarighet: Medel, Kock:
156 Kcal / 100g
659 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Ugnsgrillad flankstek
Flankstek är en av de ingående musklerna i kållappen (oxens magpa...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
97 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Pytt i panna
I praktiken kan man ta vilket kött som helst från oxe, kalv, lamm, fläsk, kor...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
136 Kcal / 100g
476 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Citron- och rosmaringlaserad hanger tender (njurtapp) med rostad majssalsa
Hanger tender (sv. njurtapp, eng. hanger = galge) är en för svenskar ganska o...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
152 Kcal / 100g
630 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rökgrillad New York Strip Steak, 4 cm grillad biff
New York Strip Steak är biff av hög kvalitet med en del av fettkappan kvar, s...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
137 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion