179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Köttgryta med rotfrukter
Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                97 Kcal / 100g
                690 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kokt entrecote med pepparlök
Såsen kan göras i förväg och senare värmas upp. Vid tillagning är det viktigt a...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
                174 Kcal / 100g
                870 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Tournedos Henri IV, oxfilé med kronärtskocka, bearnais och kulpotatis
Rätten inklusive bearnaise skapades 1836 till invigningen av restaurang Pav...
Svarighet: Avancerat, Kock:
                154 Kcal / 100g
                617 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              New York Strip Steak, 4 cm biff
New York Strip Steak är biff av hög kvalitet med en del av fettkappan kva...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                173 Kcal / 100g
                368 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Chiligryta på högrev med svarta bönor, kakao och öl
Jag gillar när chilin är kraftig och mustig, den behöver inte vara eldig, det...
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
                132 Kcal / 100g
                957 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Filé/filet mignon (oxfilé) med marsala-glaserad schalottenlök och skogssvamp
Filé mignon (fr. filet mignon "lilla filén", mignon = söt, näpen) ä...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                108 Kcal / 100g
                608 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Panngrillad ryggbiff med ingefärsrostade rotfrukter, paprikacoulies samt kaffesky
Coulis är enligt fransk kokkonst en fond eller puré, dvs ett koncentrat av saft...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock: Rent-a-Chef
                88 Kcal / 100g
                411 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Stroganoff på högrev
Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                139 Kcal / 100g
                929 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Tranbärsglaserad grillad ryggbiff med persiljeaioli
Att förlaga kött och potatis är säkrats för att få maten klar i rättan tid. G...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                214 Kcal / 100g
                1491 Kcal / portion
                GBR (GI) 14 / portion
 - 
              
              Glöggdoftande kött- och grönsaksgryta
Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                88 Kcal / 100g
                494 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion