154 recept med Pajer, tårtor, bakelser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Glasera med ganache spegelglasyr, Chocolate mirror glaze
Mörk choklad med hög kakaohalt (70%+) kan smältas och användas till glaseri...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
354 Kcal / 100g
348 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Hallonpaj
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
285 Kcal / 100g
226 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Äppelsmulpaj med hasselnötter
Hemlagad vaniljsås är godare och lätt att tillaga. Se recept via länk nedan...
Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Kock:
276 Kcal / 100g
600 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Citronpaj med mandelspån
Hemlagad vaniljsås är godare och lätt att tillaga. Se recept via länk nedan...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
235 Kcal / 100g
474 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Chokladtårta med ingefära
Ganache är en chokladkräm bestående av choklad smält i varm grädde. Mixen cho...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
439 Kcal / 100g
735 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Banoffee, banan- och kolatårta
Tårtan skapades 1971 av ägaren och kocken till restaurang The Hungry Monk R...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
277 Kcal / 100g
447 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Tartelett med hallonkesella och apelsin
Formellt är detta inte en tartelett utan en krustad. Med fördel kan man byt...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
132 Kcal / 100g
185 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pärontartelette med kolasås
En variant är att byta ut päronet mot äpple. Ett enkelt hemlagat alternativ t...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:
251 Kcal / 100g
419 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Granolapaj
Hemlagad vaniljsås är godare och lätt att tillaga. Se recept via länk nedan...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
289 Kcal / 100g
530 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Limepaj
Vispad grädde passar till tårtan.
Tid: 45 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
359 Kcal / 100g
434 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion