Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 273

Kcal / portion: 474

GBR (GI) / port: 5
Recept: 7578 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 19%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så vispas grädde > Äts ej
Om vaniljsås, äggkräm > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min + 8 tim )
- Tina jordgubbarna i en kastrull. Dra åt sidan och låt svalna.
- Mixa jordgubbarna med vaniljsås. Lägg ett tunt lager sås på 5 av 6 tårtbottnar (ej på "locket"). Ställ in i kylskåpet över natt.
- Vispa grädden krämig. Täck tårtan med grädde. Toppa med färska bär.