Pepparkaksströ (smaksättare)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (100 g): 1

Färdiga pepparkakor >

10.0 

st små

Roquefort 31% fett

25.0 

gram

Smör normalsaltat

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparkaksströ (smaksättare)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 508

Kcal / portion: 515

GBR (GI) / port: 13

Recept: 515 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 37%

Kolhydrater: 37%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 101 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Färdiga pepparkakor > 10.0 st små 45%

Roquefort 31% fett 25.0 gram 18%

Smör normalsaltat 2.0 msk 37%

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (10 min )

  1. Hetta upp smör i stekpanna på medelvärme.
  2. Smula ner pepparkakorna. Smula ner roquefort.
  3. Rör om och lägg över på hushållspapper.

Kockens kommentar

Pepparkaksströ, med eller utan roquefort, är användbart för smaksättning av efterrätter t.ex. glass eller marängsviss, som fyllning eller garnering av tårtor, utplattad som tårtbotten etc.

Passar till

Portvinsgratinerade fikon

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem