Chokladtårta med mintsmak
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar: 10

 

Kockskolan:

 

Så vispas grädde >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladtårta med mintsmak

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 399

Kcal / portion: 460

GBR (GI) / port: 2

Recept: 4595 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 29%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 115 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så vispas grädde > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (3 tim )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Riv mandelmassan i en bunke. Vispa i ägg och kakao. Häll i bakplåtspappersklädd springform.
  3. Grädda cirka 20 minuter. Ta ut och låt svalna.
  4. Vispa grädde tjock. Blanda i florsocker och riv i mintchoklad. Bred grädden över botten och ställ i frys minst 2 timmar.
  5. Ta ut tårtan 10 minuter innan servering. Riv choklad över tårtan och lägg på chokladägg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem