187 recept med Bröd, matbröd

  • Yoghurtlimpa med chiafrön

    Yoghurtlimpa med chiafrön

    Bakpulverbröd är det enklaste och snabbaste brödet man kan baka. Läs mer >...

    Svarighet: Lätt, Kock:

    290 Kcal / 100g

    2392 Kcal / portion

    GBR (GI) 33 / portion

  • Scones med russin

    Scones med russin

    Clotted cream är ett traditionellt engelskt tillbehör till scones liksom curd...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    313 Kcal / 100g

    401 Kcal / portion

    GBR (GI) 20 / portion

  • Snabb rågknäcke av råg och rågsikt utan jäst, fänkålskryddad

    Snabb rågknäcke av råg och rågsikt utan jäst, fänkålskryddad

    Läs mer > Om hårt bröd.Vattenreduktion: Vattenavdunstning vid bakning av...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    429 Kcal / 100g

    148 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Finskt surdegsrågbröd

    Finskt surdegsrågbröd

     Receptet förutsätter tillgång till rågsurdegsgrund, vilket tar en vecka...

    Tid: 1 tim 30 min (+ 18 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Saltå Kvarn

    230 Kcal / 100g

    3300 Kcal / portion

    GBR (GI) 135 / portion

  • Fröknäcke med ost i degen

    Fröknäcke med ost i degen

    Välj de fröer och frökärnor som du tycker om.Vattenreduktion: Vattenavdunst...

    Tid: 30 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    489 Kcal / 100g

    36 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg

    Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg

    Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser formen ...

    Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    243 Kcal / 100g

    402 Kcal / portion

    GBR (GI) 15 / portion

  • Matza, judiskt hårt tunnbröd av vetemjöl

    Matza, judiskt hårt tunnbröd av vetemjöl

    Matza är ett judiskt "osyrat" flatbröd (utan jäst)...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    373 Kcal / 100g

    119 Kcal / portion

    GBR (GI) 23 / portion

  • Pa amb tomāquet, tomat- och vitlöksbröd

    Pa amb tomāquet, tomat- och vitlöksbröd

    Pa amb tomāquet (spa. "bröd med tomat") och pa amb oli (bröd med ol...

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    204 Kcal / 100g

    138 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Mörkt filmjölksbröd

    Mörkt filmjölksbröd

    Bakpulverbröd är det enklaste och snabbaste brödet man kan baka. Läs mer &g...

    Tid: 1 tim 50 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    272 Kcal / 100g

    2665 Kcal / portion

    GBR (GI) 44 / portion

  • Surdegsfrallor på korngryn

    Surdegsfrallor på korngryn

    De här bröden går utmärkt att frysa. Lägg dem då varma i en fryspåse, försl...

    Tid: 1 tim 30 min (+ 72 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Saltå Kvarn

    225 Kcal / 100g

    126 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem