187 recept med Bröd, matbröd
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Yoghurtlimpa med chiafrön
Bakpulverbröd är det enklaste och snabbaste brödet man kan baka. Läs mer >...
Svarighet: Lätt, Kock:
290 Kcal / 100g
2392 Kcal / portion
GBR (GI) 33 / portion
-
Scones med russin
Clotted cream är ett traditionellt engelskt tillbehör till scones liksom curd...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
313 Kcal / 100g
401 Kcal / portion
GBR (GI) 20 / portion
-
Snabb rågknäcke av råg och rågsikt utan jäst, fänkålskryddad
Läs mer > Om hårt bröd.Vattenreduktion: Vattenavdunstning vid bakning av...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
429 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Finskt surdegsrågbröd
Receptet förutsätter tillgång till rågsurdegsgrund, vilket tar en vecka...
Tid: 1 tim 30 min (+ 18 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Saltå Kvarn
230 Kcal / 100g
3300 Kcal / portion
GBR (GI) 135 / portion
-
Fröknäcke med ost i degen
Välj de fröer och frökärnor som du tycker om.Vattenreduktion: Vattenavdunst...
Tid: 30 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
489 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg
Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser formen ...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
243 Kcal / 100g
402 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Matza, judiskt hårt tunnbröd av vetemjöl
Matza är ett judiskt "osyrat" flatbröd (utan jäst)...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
373 Kcal / 100g
119 Kcal / portion
GBR (GI) 23 / portion
-
Pa amb tomāquet, tomat- och vitlöksbröd
Pa amb tomāquet (spa. "bröd med tomat") och pa amb oli (bröd med ol...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
204 Kcal / 100g
138 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Mörkt filmjölksbröd
Bakpulverbröd är det enklaste och snabbaste brödet man kan baka. Läs mer &g...
Tid: 1 tim 50 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
272 Kcal / 100g
2665 Kcal / portion
GBR (GI) 44 / portion
-
Surdegsfrallor på korngryn
De här bröden går utmärkt att frysa. Lägg dem då varma i en fryspåse, försl...
Tid: 1 tim 30 min (+ 72 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Saltå Kvarn
225 Kcal / 100g
126 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion