204 recept med Förrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Tataki tuna - halstrad tonfisk (förrätt)
Tataki kallas det när man mycket hastigt halstrar en bit fisk eller kött och ...
Tid: 12 min , Svarighet: Medel, Kock:
203 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Varm paprika med fetaost (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
122 Kcal / 100g
176 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Havstartar på lax och sill (förrätt)
Fisk kan innehålla parasiter (mask), dock sällsynt i lax. Läs mer > Om fis...
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
123 Kcal / 100g
307 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Avokadofilé (förrätt)
Oxfilén går lättare att skära i tunna skivor om man lägger in den i frysen i ...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
204 Kcal / 100g
223 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ångkokta pilgrimsmusslor (förrätt)
Har man inte en ångkokare kan man koka i en eldfast form i ett vattenbad i en k...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
133 Kcal / 100g
372 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax (förrätt)
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
162 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
The Duchess of Windsor´s Pork Cake, russinpaj med stekfläsk!
Recept och bild från Serious Eats (klicka på texten under bilden) som skriver...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
311 Kcal / 100g
236 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Pilgrimsrosett (förrätt)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
195 Kcal / 100g
283 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mickes ljumma eller varma stiltonlax (förrätt)
Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
231 Kcal / 100g
272 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskcarpaccio med rostade tomater och basilikaolja (förrätt)
Tid: 1 tim 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Skåvsjöholm
243 Kcal / 100g
268 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)