74 recept med Lamm
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hel lammsadel med ben och kappa, grillad eller tillagad i ugn
Ett elegantare alternativ är att skära ut hel sadel med (extra lång) kappa. Ä...
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
258 Kcal / 100g
544 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kryddmarinerad lammstek
Kött som ugnslagas tappar 15-35%% av sin vikt beroende på stektid. Räkna med 18...
Tid: 1 tim 20 min (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
224 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rimmad, torkad eller rökt fårfiol
Lammkyl = är lammet bakdel bestående av höft, lår och ben inklusive skinn. ...
Tid: 15 min (+ 80 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
112 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad lammstek på bästa sätt
Bästa grillresultat får man om man förlagar köttet i ugn i god tid innan gril...
Tid: 15 min (+ 6 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
146 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnstekt stor lammbogsstek
I England använder man av tradition lammbuljongtäringar i stället för kalv...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
207 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pinnekjøtt (pinnekött), klassiskt norsk julmat av rimmade långa lammracks
Pinnekött är bringa skuren mellan revbenen i bitar inklusive ytterfilé. Om ma...
Tid: 2 tim 30 min (+ 60 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
263 Kcal / 100g
386 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad lammracks hel bit
Lammracks är "enkelkotletter" med revben från rackdelen, det vill s...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
118 Kcal / 100g
194 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lammstek grundrecept
En stek som ugnslagas tappar cirka 20% i vikt. Normal portionsvikt enligt Liv...
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
146 Kcal / 100g
255 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad hel lammbogsrulle
Receptet hämtat från Borsséns bok Grilla som proffsen. Klicka på Borssén unde...
Svarighet: Medel, Kock:
206 Kcal / 100g
340 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lamb sirloin roast, pestopanerad stor lammrostbiff med rumpstek
En lammrostbiff väger runt 250 gram. En förstorad "rostbiff" kan ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
319 Kcal / 100g
492 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion