74 recept med Lamm
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Lammgryta med ris, aubergine och zucchini
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
110 Kcal / 100g
528 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Indisk lammgryta med yoghurt
Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
111 Kcal / 100g
737 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Påsklamm på italienskt vis
Denna rätt är svår att göra om inte steken är tillräckligt stor (2kg+). Samti...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
112 Kcal / 100g
273 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rimmad, torkad eller rökt fårfiol
Lammkyl = är lammet bakdel bestående av höft, lår och ben inklusive skinn. ...
Tid: 15 min (+ 80 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
112 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lammfrikassé med örtsmak
Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
114 Kcal / 100g
614 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Fransk lammragu, gryta av lammbringa
Ragu = vanligen gryträtt på bitar av kött, fågel eller vilt. Franska ragoûter =...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
114 Kcal / 100g
733 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Saftig tamarimarinerad lammstek
Stekning vid låg temperatur ger saftigare kött men tar längre tid. Vid stekte...
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Sikbadj, tunisisk lammgryta
Denna lammrätt hittar man i Tunisien.
Tid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
117 Kcal / 100g
329 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillad lammracks hel bit
Lammracks är "enkelkotletter" med revben från rackdelen, det vill s...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
118 Kcal / 100g
194 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tamarimarinerade lammracks med ugnsbakade betor
I brist på polkabetor används rödbetor. I brist på tamarisoja används annan j...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
119 Kcal / 100g
445 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion