Ingefärsdoftande lammgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om bräsering >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärsdoftande lammgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 59

Kcal / portion: 525

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2101 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 1%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 889 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om bräsering > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (2 tim )

  1. Skär lammkött i 5x5 cm stora bitar. Mindre bitar blir torra.
  2. Bräsera: Salta och peppra lammbitarna. Hetta upp olivolja i stekpanna. Bryn dem i omgångar tills de har fått färg. Lägg över i kastrull.
  3. Slå på vatten, tamarisoja och grönsaksfond. Låt småputtra 1 1/2 timme.
  4. Skala och skär ner ingefära. Mixa i mixer tillsammans med tomater. Salta. Häll i kastrullen.
  5. Skala och grovtärna sötpotatis. Lägg i grytan. Låt puttra 10 minuter.
  6. Skär sparris i 2 centimeter stora bitar. Skiva äpple. Lägg i grytan. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem