
Liverpool Scouse, klassisk brittisk lapskojs
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 71

Kcal / portion: 480

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1921 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 2%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (4 tim )
Se film, klicka på "Keef Cooks" under bilden.
- Stortärna köttet. skala och grovskär lök.
- Lägg i kastrull med buljong, fyll på med vatten så att det täcker. Koka upp och skumma av. Sänk värmen och låt sjuda till köttet är mört i cirka 3 timmar.
- Skala potatis och morötter. Tillsätt dessa 30-60 minuter innan köttet är klart.
- Smaka av med salt, peppar och Worcestershiresås.