302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sillbullar med korintsås
I Bohuslän är denna rätt poppis.
Tid: 45 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
151 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås
Tid: 55 min , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
610 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Parmalindad lutfisk på ljummen bulgursallad med vårens primörer
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Team Milko
101 Kcal / 100g
870 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Fisk- och andra kroketter, matkroketter grundrecept
Huvudvaran, som skall vara förlagad, kan bestå av fisk (som i receptet), sk...
Svarighet: Halvavancerat, Kock:
195 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Inkokt (= kall) makrill var förr vanligt på smörgåsbordet. Fisken kan ocks...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
226 Kcal / 100g
953 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kräftströmming (strömmingsrulader, strömmingslåda)
Strömmingslådor finns i många varianter. Passar bra som bufférätt. Kan ätas v...
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Sv. Institutet SI
81 Kcal / 100g
433 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Om laxen inte är färdigskivad, tag en filékniv och skär den i tunna skivor. A...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
108 Kcal / 100g
466 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Grillad rödspätta i kapprock (aluminiumfolie)
Receptet går bra att laga med annan vitfisk. Tjockare fiskbitar tar längre ti...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
104 Kcal / 100g
420 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Pepparrotsgädda
Gädda ratas av många för att den är så benrik. Vill man undvika risken med be...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
133 Kcal / 100g
489 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Laxbullar med karamelliserade svartrötter
*) Så här långt kan färsen förberedas.**) Så här långt kan sås och svartrötte...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
152 Kcal / 100g
670 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)