Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Salt och peppar

 

 

 

Färskpotatis med skal

0.8 

kilo

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 130

Kcal / portion: 610

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2439 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 470 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

Färskpotatis med skal 0.8 kilo 19%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (55 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Hacka dill. Smörj en ugnsfast form med smör.
  3. Lägg ut strömmingfilléer på en bänk eller skärbräda. Torka av filéerna med hushållspapper. Bred senap på filéerna. Strö över dill. Salta och peppra. Rulla ihop och lägg i formen.
  4. Blanda grädde och krossade tomater. Häll grädde över fisken. Strö över ströbröd. Gratinera i ugn cirka 40 minuter.
  5. Skrubba och koka potatis.

Kockens kommentar

 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem