Parmalindad lutfisk på ljummen bulgursallad med vårens primörer
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas vit sparris >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Parmalindad lutfisk på ljummen bulgursallad med vårens primörer

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 870

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3479 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 6%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 864 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas vit sparris > Äts ej

...

Skapat av
Team Milko

Tillagning (25 min )

  1. Stycka fisk i lite avlånga portionsbitar. Salta och peppra. Vira parmaskinka runt varje bit. Rulla in bitarna i plastfolie som smällkarameller. Lägg på fat. Baka i micron på full effekt i cirka 5 minuter.
  2. Låt vila en stund. Tag bitarna ur folien. Stek dem runtom i riktigt het panna i smör och olja till fin färg.
  3. Koka upp grönsaksbuljong. Häll i bulgur. Koka cirka 8 minuter.
  4. Hacka persilja och gräslök. Blanda med rivet citronskal och -juice, rapsolja, salt och peppar.
  5. Skrubba morötter. Skala sparris. Snoppa vaxbönor. Förväll primörerna var för sig någon minut.
  6. Blanda bulguren med grönsakerna och de mesta av citron/örtoljan. Lägg upp på tallrik. Ringla resterande olja runtom. Dela lutfisken på mitten och lägg ovanpå.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem