285 recept med Fågel, kyckling
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillad kyckling med potatisgratäng
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
197 Kcal / 100g
787 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Grillade ankbröst med het sås
Ankbröst kan även stekas i stekpanna. Stek 10-15 minuter på fettsidan och 5-1...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
212 Kcal / 100g
804 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Smått och gott med helstekta klubbor
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
144 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Kyckling Gumbo, gryta från Louisiana
Gumbo är en klassisk rätt från kreol- och cajunköken i Louisiana, USA. Kreols...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
56 Kcal / 100g
295 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ankbröst med mango och brysselkålssallad
Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas porti...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
326 Kcal / 100g
1056 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kycklinglårfilé med krämig fetaost och pasta
DELi är färdigmarinerade kycklingfiléer som finns i kyldisken. Annars kan man m...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
169 Kcal / 100g
732 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion
-
Kyckinglårfile med potatispaté
Det här är stora portioner. Det är möjligt att du får rester.Näringsberäkning...
Tid: 1 tim 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
200 Kcal / 100g
1005 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Confit de Canard, uppvärmd konservanka
Confit de Canard (anka kokt i olja) är en vanlig rätt i Frankrike. Sådan kons...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
305 Kcal / 100g
933 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kyckling moussaka
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
85 Kcal / 100g
393 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pannstekt duvbröst på salladsbädd
Det finns runt 300 olika duvor i världen. De som föds upp och säljs i butik ä...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
388 Kcal / 100g
1011 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel