10 recept med Skum sås, vita krämer ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Parmesanskum (skumsås)
Passar väl till fisk och pasta. Invispat syre i såsen förhöjer smakuppleve...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
369 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Världens näst godaste sås till torskrygg
Brynt smör är en utmärkt smaksättare i olika sammanhang, till exempel av vani...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Tommy Myllymäki, Mitt Kök
467 Kcal / 100g
235 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pepparrotsgrädde till kött och fisk
Pepparrotsgrädde passar till olika kötträtter, gärna vilt. Finskurna, rullade...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
345 Kcal / 100g
369 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pepparrotsyoghurt (tillbehör)
Passar till sallader och kryddstark het mat. till exempel indisk.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
94 Kcal / 100g
127 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel fräsch dillcrème
Passar till stekt eller inkokt fisk och som dippsås. Utmärkt på buffébordet.
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
308 Kcal / 100g
329 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel senapsgrädde till kött
Senapsgrädde är en variant på pepparrotsgrädde och används på samma sätt s...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
375 Kcal / 100g
360 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel pestokräm
Krämen passar till allehanda mat eller som dippkräm.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Mita, GI-boden
152 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Enkel enbär- och timjancrème (tillbehör)
Passar till sill och grönsaksrätter. Utmärkt på buffébordet.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
304 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mild salviayoghurt
Passar väl till fisk och grillat.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
123 Kcal / 100g
123 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Räk- och romröra med chili
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
121 Kcal / 100g
177 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)