Kokta grönsaker (22 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt spenat, stekt spenat
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Koka grönsaker - grundrecept
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
14 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt
84 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
135 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smörslungade ärter och bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
30 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Blancherade rädisor
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
25 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Tid: 40 min , Svårighet: Mkt lätt
26 Kcal / 100g
34 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Brysselkål i crčme fraiche
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
107 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Smörslungad brysselkål
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
122 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
27 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion