Kokt ägg, stekt ägg, frukostägg (28 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pocherade vaktelägg
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
158 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Japanska marinerade kokta ägg
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt
137 Kcal / 100g
54 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Koka ägg - grundrecept
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
137 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pocherade ägg, förlorade ägg
Tid: 10 min , Svårighet: Medel
137 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Frityrpocherade ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
156 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oeuf en cocotte med smak, ägg i form
Tid: 20 min (+ 30 min) , Svårighet: Medel
194 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pannstekt ägg, vändstekt ägg - by the book
Svårighet: Mkt lätt
201 Kcal / 100g
97 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pain perdu, fattiga riddare på nunnors vis
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
217 Kcal / 100g
109 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pocherade panerade friterade ägg
Svårighet: Medel
198 Kcal / 100g
136 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gratinerade fågelbon, ägg i potatiskoppar
Svårighet: Lätt
133 Kcal / 100g
151 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion