Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤ (12 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Parfait glacé, stillfrusen äggkräm blandat med grädde
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
343 Kcal / 100g
278 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Vaniljparfait på Arlas vis, lite enklare
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt
370 Kcal / 100g
383 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Parfait glacé au café, klassisk kaffeparfait
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
371 Kcal / 100g
279 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Limeparfait med vaniljrabarber
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel
247 Kcal / 100g
248 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hjortronparfait, äggkräm med kakbotten
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Avancerat
350 Kcal / 100g
812 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Semifreddo, italiensk halvfrusen äggkräm
Tid: 45 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt
273 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bygårdens frysta mousse med blåbär
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt
254 Kcal / 100g
503 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Frusen chokladmousse
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svårighet: Medel
469 Kcal / 100g
828 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Chokladmoussekupoler med apelsinkräm
Svårighet: Avancerat
436 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Frusen yoghurttårta med rabarber
Tid: 40 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel
308 Kcal / 100g
432 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion