Vitt matbröd ¤ (36 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk Yorkshire Pudding, pannkaksbröd
Svårighet: Medel
160 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Plommonbröd
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
227 Kcal / 100g
2971 Kcal / portion
GBR (GI) 184 / portion
-
Campingbröd (friluftsmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
235 Kcal / 100g
482 Kcal / portion
GBR (GI) 46 / portion
-
Baguette på varmjäst fördeg
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Halvavancerat
242 Kcal / 100g
741 Kcal / portion
GBR (GI) 59 / portion
-
Surdegsbaguette på enkelt sätt
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
243 Kcal / 100g
731 Kcal / portion
GBR (GI) 76 / portion
-
Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg
Svårighet: Halvavancerat
243 Kcal / 100g
402 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Franskbröd, långfranska, formfranska, småfranska - franskt bröd från Wien
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
254 Kcal / 100g
1492 Kcal / portion
GBR (GI) 196 / portion
-
Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg
Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
254 Kcal / 100g
413 Kcal / portion
GBR (GI) 54 / portion
-
Poolish, tunn fördeg till brödbak
Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svårighet: Halvavancerat
258 Kcal / 100g
1473 Kcal / portion
GBR (GI) 95 / portion
-
Formbröd - grundrecept
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
261 Kcal / 100g
1748 Kcal / portion
GBR (GI) 152 / portion