Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fiskpaté med räkor
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
81 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk räkcocktail (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
98 Kcal / 100g
102 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk klimp till köttsoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
132 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stuvad blomkål (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
63 Kcal / 100g
133 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stuvad vitkål (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
62 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kokta rödbetor - lätt måltid eller tillbehör
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt
55 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Morotssoppa
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
37 Kcal / 100g
152 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Klassisk sillsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
179 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Solöga, Fågelbo
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
122 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Svartsoppa med krås
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat
81 Kcal / 100g
201 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion