Recept med Om inläggning, marinering, macerering ¤
Antal recept: 23 st
- 
                
                    Örtgravad älgfilé (förrätt)Tid: 15 min (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Ceviche med fisk och skaldjurTid: 50 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Örtmarinad till fiskTid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan 
- 
                
                    Gin- och vinmarinerad älgstekTid: 2 tim (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Mu sho, kinesisk marinerad fläskfiléTid: 25 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Enkel barbequesås, grillsåsTid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan 
- 
                
                    Barbecuesås Texas, grillsåsTid: 55 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Red snapper cevicheTid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Kokospäron med glöggsmakTid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Marinerad tournedos med kastanjeplättar och äpplen i karamellsåsTid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan