Recept med Smakindelning rött vin ¤
Antal recept: 83 st
-
Bästa renfilén till fest
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bräserade lammlägg
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Enkel mörk katrinplommonsås
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel svart vinbärssås
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Oxsvanssoppa med vitlökskrutonger
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssås
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pauluns Gi-anpassade köttfärssås
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Fredrik Paulún
-
Enkel rödvinssås till fisk
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax (förrätt)
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Rent-a-Chef