Recept med Om bagettfamiljen
Antal recept: 106 st
-
Löksoppa - Soupe d´onions (gratinée)
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dakgangjeong, koreansk dubbelfriterad kyckling
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Cailles Farcies au Foie Gras - gåsleverfylld vaktel
Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Ostmacka helt elegant
Tid: 6 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Zorbaburgare av lammfärs
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sparrisomelett på rostat bröd (förrätt)
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Friterade pankopanerade havskräftor
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Velouté Dubarry, crème Dubarry, fransk klassisk blomkålssoppa
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Canard aux Montmorency, anka med körsbärssås
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt,