Recept med Så knådas, rivs jäsdeg ¤
Antal recept: 98 st
-
Ryskt kefirbröd
Tid: 1 tim 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassiska bagels, vitt kokt ringbröd på fördeg
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Rosenbröd, kuvertbröd
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Valnötssnäckor med getost och honung
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kalljästa rågbaguetter
Tid: 30 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kungsörnen
-
Poolish, tunn fördeg till brödbak
Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Rågsurdegsbröd med frukt- och nötter
Tid: 6 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Så formas vetebullar till snäckor och knutar
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel focaccia med soltorkade tomater
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Mörkt levainbröd utan fördeg
Tid: 45 min (+ 28 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Håkan Johansson, bagare