Recept med Om krämer, krämefterrätter
Antal recept: 90 st
-
Remons, dansk fast smörkräm
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Jesper Långström
-
Chokladmousse med glöggkokt plommon
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Blåbärspaj med pajgaller
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt,
-
Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Oeufs ā la neige (Ile flottante) - snöägg flytande i vaniljsås
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Frusen chokladmousse
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Chartreusemousse med hallonsorbet
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel,
-
Panna cotta classico, klassisk italiensk pannacotta utan gelatin
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Mörk chokladpannacotta med jordgubbssalsa
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Sofia
-
Böcklingmousse med gräslökssås i tomat (förrätt)
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Karin Chädström