Recept med Tillagning bindvävsrikt kött
Antal recept: 17 st
-
Klassisk kokt porterstek
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Långsamt ugnslagad högrevsstek av högrevskärna/högrevshjärta
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Köttgryta med rotfrukter
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Luffarstek/luffarbiff (fjäderbladsbogstek, flat iron steak)
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad oxlägg
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad lammhalsragu, gryta
Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
BBQ brisket, grillad bringspets (oxbringa) som stek eller pulled beef
Tid: 1 tim (+ 9 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad bringspets (oxbringa)
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan