Recept med Om tillagning kött
Antal recept: 108 st
-
Inbakad oxfilé
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Arla
-
Högrevsstek i ugn
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fylld lammstek
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Rosmarinbräserad hel lammbog med lägg
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Urbenad fylld lammsadel till fest
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Köttgryta med rotfrukter
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Coeur de filet Provençal, Oxfilé provencale
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grillad oxfondsmarinerad dubbelentrecôte
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bräserad rullad oxbringa
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan