Recept med Om buljong och fond ¤
Antal recept: 91 st
-
Lambogskotletter
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sauce Bourguignon/Bourguigonne, klassisk brun stekskysås
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Velouté, ljus grundsås
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Soufflé de poison haut cuisine - fin fisksufflé med sabayonsås
Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Julia Child
-
Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sauce Nénette, krämig stekskysås med senap
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk kalops, skånsk kalops, kålkalops
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Dillkött av lamm
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan