Recept med Fondgelé
Antal recept: 10 st
-
-
[1]
-
-
Klassisk harpastej, harpaté
Svarighet: Medel, Receptgivare: Tore Wretman
-
Fiskgelé till fiskaladåb och garnering
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Consommé, klar/klarad buljong
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Vegetarisk grönsaksaladåb
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Jambon de Persil - skinkaladåb
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Krabba Kabaré, skaldjursaladåb
Tid: 5 min (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Matjestarte, sillaladåb till förrätt eller buffé
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *
-
Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Karin Chädström
-
Mannerströms rödvinssås ¤
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Leif Mannerström
-
-
[1]
-