Recept med Vetenskap, biologi, kemi
Antal recept: 12 st
-
Melted butter sauce, en edvardianskt falsk smörsås
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Majonnäs i mixer
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Persiljoli, aioli med persilja
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sauce vin blanc ā glacer, ljus veloutésås passande till fisk i ugn
Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Larent Nadiras
-
Beurre rouge, röd smörsås till stekt kött
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Smoked brisket, rökt spetsbringa (oxbringa)
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
BBQ brisket, grillad bringspets (oxbringa) som stek eller pulled beef
Tid: 1 tim (+ 9 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Portugisisk mjölkmajonnäs utan ägg
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Rökt högrevsstek
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Majonnäs handslagen
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan