Recept med Om tillagning kött
Antal recept: 108 st
-
Marinerad oxfilé med olivbearnaise och marinerade grönsaker
Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rådjur med moscylinder och mögelost
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rosmarinstekt lammytterfilé med vinägrettpotatis och sockerärtscreme
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillad hel oxfilé
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rostbiff - grundrecept
Tid: 2 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad älgstek på klassiskt vis
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad högrevsstek
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Parmainlindad oxfilé i rödvinssås
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Klassisk kalops, skånsk kalops, kålkalops
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman