Recept med Köttbuljong, köttfond
Antal recept: 85 st
-
Bräserad rimmad oxbringa bourgignonne glaserad i ugn med stompad vitlökspotatis
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sjömansbiff av rostbiff
Svarighet: Medel,
-
Liverpool Scouse, klassisk brittisk lapskojs
Tid: 4 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Biff ā la Ulla
Svarighet: Medel,
-
Oxfilé Strasbourgeoise
Svarighet: Medel,
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Sauce Bercy, ljus vitvinssås till kött eller fisk
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Steak and kidney pie, klassisk engelsk kött- och njurpaj
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Blanquette de Veau ā Ancienne - klassisk (gammaldags) fransk kalvgryta
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Tomatris med kryddig korv och fläsk
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan