Recept med Om tillagning kött
Antal recept: 108 st
-
Entrecotestek primo - helstekt entrecôte
Tid: 45 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ungstekt oxbringa
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Örtbräserad oxstek (nötstek)
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Hel lammsadel med ben och kappa, grillad eller tillagad i ugn
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Bulgogi - koreansk biff
Tid: 1 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rostad högrev med kantareller, rotsakscreme och friterad baguette
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pepparrotskött på kokt högrev
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Tjälknöl (tjälknul) grundrecept
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Rosmarinsdoftande lammfilé med sötsyrliga kantareller och risotto
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Rent-a-Chef