Recept med Om tillagning kött
Antal recept: 108 st
-
Koreanska BBQ lammracks
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Hel ugnslagad apelsinanka
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Lammstek provençale på rotfruktsbädd
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Oxfilé med bearnaise, stekt svamp och råstekt potatis
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Saftig tamarimarinerad lammstek
Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bräserad bringspets (oxbringa)
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Chateaubriand med rödvinssmör och pommes de terre lyonnais
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Marinerad tournedos med kastanjeplättar och äpplen i karamellsås
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rosépepparbiff med päron och ädelost
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Svenskt Kött