Recept med Om inläggning, marinering, macerering ¤
Antal recept: 23 st
-
Örtgravad älgfilé (förrätt)
Tid: 15 min (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ceviche med fisk och skaldjur
Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Örtmarinad till fisk
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Gin- och vinmarinerad älgstek
Tid: 2 tim (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Enkel barbequesås, grillsås
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Barbecuesås Texas, grillsås
Tid: 55 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Red snapper ceviche
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokospäron med glöggsmak
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Marinerad tournedos med kastanjeplättar och äpplen i karamellsås
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan