Recept med Smälta, temperera choklad
Antal recept: 77 st
-
Strassburgare, mördeg spritsad med krustyll
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel chokladdekoration
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Kiwisorbet
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Mozartkulor, Mozartkugeln, Mozart bonbons
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Lebkuchen, tysk kryddstark, mjukseg, julpepparkaka
Tid: 1 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Energibars med fikon och mango
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Frusen chokladmousse
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Kaffebiten med chili
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
-
Wienernougat, klassisk julgodis
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan