Recept med Konfektyrtermometrar
Antal recept: 32 st
-
[3]
-
Kanderade brända mandlar
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gianduja, hemlagad mjuk chokladnougat
Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Hård chokladknäckbräck med havssalt
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Svensk halvhård standardknäck
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Apelsinkola med mjöl och nötter
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt,
-
Brynt smör, beurre noisette (beurre noir)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk fin fudge
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Chokladkola
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Halvhård svensk chokladknäck
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Arla
-
Chokladdoppade praliner - grundrecept
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
[3]