Magnus, Kockskolan's kök
Recept
Förrätter
Antal recept: 14 st
-
Hummersallad med brynt hummersmör, löjrom och hasselnöt
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat,
-
Linfrövåffla med frö- och fruktkeso
Tid: 20 min , Svårighet: Medel,
-
Löjromscheesecake
Tid: 4 tim , Svårighet: Medel,
-
Iskall tomatsoppa med blekselleri
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Potatisvåffla med kräftskagen
Tid: 20 min , Svårighet: Medel,
-
Sparris med vispat brynt smör och pocherat ägg
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel,
-
Rödbetsgravad lax med stjärnanis, äpple och senap (förrätt)
Tid: 10 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel,
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,
-
Rispappersrullar med surimi (crabsticks)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel,