Kockskolan's kök
Recept
Smårätter
Antal recept: 13 st
-
Klassiska friterade krustadskal av frityrsmet
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat,
-
Hembakad vol-au-vent (bouchées)
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt,
-
Bouchée à la Reine, drottningens vol-au-vent
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svårighet: Medel,
-
Lobster Newburg, hummerfylld vol-au-vent
Tid: 30 min (+ 45 min) , Svårighet: Lätt,
-
Krustader med kycklingleversauté (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,
-
Laxkrustader med avokadokräm
Svårighet: Lätt,
-
Bagna càuda, klassisk italiensk varm dippsås
Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel,
-
Friterad zucciniblomma, squashblomma
Tid: 30 min , Svårighet: Medel,
-
Friterade bananchips
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt,