Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Julia Child
  • » Recept
Julia Child

Julia Child's kök

 
  • Recept

Buljong, såser, röror

Antal recept: 17 st

  • [1]

  • 2

  • Nästa

  • Sauce brune/Suce ragoût, brun grundsås - recept

    Sauce brune/Suce ragoût, brun grundsås

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat,

  • Coulis de tomates provençale, tjock sås av färska tomater med medelhavskänsla - recept

    Coulis de tomates provençale, tjock sås av färska tomater med medelhavskänsla

    Svårighet: Medel,

  • Sauce Crème, vit grundsås med grädde - recept

    Sauce Crème, vit grundsås med grädde

    Svårighet: Lätt,

  • Sauce tomate, fransk tomatsås - recept

    Sauce tomate, fransk tomatsås

    Tid: 2 tim , Svårighet: Medel,

  • Aïoli, klassisk provensalsk vitlöksmajonnäs - recept

    Aïoli, klassisk provensalsk vitlöksmajonnäs

    Tid: 15 min , Svårighet: Medel,

  • Sauce Aurore, vit grundsås med tomatsmak - recept

    Sauce Aurore, vit grundsås med tomatsmak

    Svårighet: Lätt,

  • Sauce Parisienne/Sauce Allemande, béchamel med grädde och ägg - recept

    Sauce Parisienne/Sauce Allemande, béchamel med grädde och ägg

    Svårighet: Medel,

  • Sauce soubise, vit löksås - recept

    Sauce soubise, vit löksås

    Tid: 45 min , Svårighet: Lätt,

  • Sauce Tartare (tartarsås), remouladliknade sås med hårdkokta äggulor - recept

    Sauce Tartare (tartarsås), remouladliknade sås med hårdkokta äggulor

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Fisk
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Kalv
  • Nöt, oxkött
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Annat gott till maten
  • Efterrätt
  • Varma efterrätter
  • Kalla efterrätter
  • Smått och gott
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner