Anne, Kockskolan's kök
Recept
Smårätter
Antal recept: 47 st
-
Japanska furikakekryddade cashewnötter rostade i tamarisoja
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,
-
Avokadoröra till sallad och dipp
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt,
-
Sardell- och nässeldipp
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Kikärtsdipp med wasabichips
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt,
-
Aptitretare serverat på sked (plockmat)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt,