Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Magnus, Kockskolan
  • » Recept
Magnus, Kockskolan

Magnus, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Konfekt och godis ¤

Antal recept: 14 st

  • [1]

  • 2

  • Nästa

  • Gelehallon - recept

    Gelehallon

    Tid: 24 tim , Svårighet: Medel,

  • Chokladtryffel med nougat - recept

    Chokladtryffel med nougat

    Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel,

  • Choklad och marsipanfigurer - recept

    Choklad och marsipanfigurer

    Tid: 25 min , Svårighet: Lätt,

  • Falsk portvinstryffel - recept

    Falsk portvinstryffel

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Chokladtryffel med chili-  och hallonsmak - recept

    Chokladtryffel med chili- och hallonsmak

    Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Mjölkchokladtryffel med smak av calvados och timjan - recept

    Mjölkchokladtryffel med smak av calvados och timjan

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Mjölkchokladtryfflar med saffransmak - recept

    Mjölkchokladtryfflar med saffransmak

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Hård chokladknäckbräck med havssalt - recept

    Hård chokladknäckbräck med havssalt

    Tid: 40 min , Svårighet: Lätt,

  • Ischoklad med russin och rispuffar - recept

    Ischoklad med russin och rispuffar

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt,

  • [1]

  • 2

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Matpajer
  • Vilt
  • Fågel, kyckling
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Fisk
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Nöt, oxkött
  • Köttfärs
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Smörgåsar
  • Baka och frukost
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bröd, matbröd
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Frukost, mellanmål
  • Till maten
  • Grönt till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Annat gott till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Efterrätt
  • Konfekt och godis ¤
  • Varma efterrätter
  • Kalla efterrätter
  • Smått och gott
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter
  • Smårätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner