Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 88

Kcal / portion: 237

GBR (GI) / port: 5
Recept: 237 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Hallon 1.0 dl 7%
Vaniljyoghurt 2.0 dl 93%
Kockskolan:
Om frusen yoghurt > Äts ej
Kock: Arla
Tillagning (10 min )
- Häll hallonen i ett glas och låt stå i 5 minuter.
- Häll på yoghurt och mosas samman med gaffel.
- Som garnering föreslår Arla dinkelpuffar.
Kockens kommentar
För fluffigare, luftigare och smidigare resultat mixas (frysta) bär med yoghurt. Se recept via länk nedan. Läs mer > Om frusen yoghurt.Alternativ
Fler recept inom Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
Liknande recept som Arlas enkla frozen yoghurt
-
Parfait glacé, stillfrusen äggkräm blandat med grädde
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Vaniljparfait på Arlas vis, lite enklare
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Parfait glacé au café, klassisk kaffeparfait
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Limeparfait med vaniljrabarber
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Hjortronparfait, äggkräm med kakbotten
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Sv. Institutet SI
-
Semifreddo, italiensk halvfrusen äggkräm
Tid: 45 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Bygårdens frysta mousse med blåbär
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Frusen chokladmousse
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Chokladmoussekupoler med apelsinkräm
Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Frusen yoghurttårta med rabarber
Tid: 40 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan